Logo
Uoffisiell side for "gamle" Cementen Pub i StavangerOnsdag 18. april 1990 fikk en pub i Stavanger for første gang navnet Cementen Pub, på folkemunne kun omtalt som Cementen. Et litt spesielt navn var ikke alt, men det innebar også et nytt pubkonsept for Stavanger. De tre som arbeidet i Cementen overtok sjøl driften ved at de ble eiere fredag 5. oktober 1990.

Cementen Pub ble slått konkurs 9. april 2003, og Cementen-æraen var over.

Noen endringer i eierforholdet har det vært underveis. Den største var nok da Göran solgte seg ut og flyttet til Fredrikstad 31. mai 1997.
Mest kjent er det nok at Kristoffer Joner kom inn på eiersiden.

Etter et par måneders hvile overtok nye eiere driften - gamle travere i restaurantbransjen - og Cementen Pub åpnet igjen med en ny profil...

CementenSidå ble etablert 26. november 1995 hovedsakelig som ei meldeside på internett for oss faste brukere av Cementen. CementenSidå ble raskt interaktiv ved at alle kunne skrive meldinger (til alle) på sida. Godt over 15 000 besøkende har det vært så lenge sida har vært interaktiv, men nå er det delvis slutt, for fra og med 29. desember 2003 ble CementenSidå inaktiv! Men CementenSidå er ikke lagt ned, den forblir et minne for oss som husker lite etter å ha tatt kverken på et anselig antall hjerneceller på Cementen :-)

I tillegg må det nevnes at CementenSidå var én av de aller første private internettsidene i Norge! Og er i dag en av de aller eldste hjemmesidene i kontinuerlig drift vi har i Norge!! Dette er jo et eller annet historisk...

I menyvalgene til venstre finner du en del mimrestoff, blant annet alle meldingene som er skrevet på CementenSidå.
©1995-2004 Geir Lund